Apopsis Sound

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Τεχνική υποστήριξη

Τεχνική υποστήριξη…

Πρωτίστως σας ευχαριστούμε που επιλέξατε ένα από τα προϊόντα που είτε αντιπροσωπεύουμε και εισάγουμε είτε διαθέτουμε από τη εταιρεία μας.

Σύμφωνα με τις οδηγίες της Ε. Ε. παρέχουμε εγγύηση στα εμπορεύματά που εμείς εισάγουμε για το χρονικό διάστημα 2 ετών εφ’ όσον η βλάβη οφείλεται σε κατασκευαστικό σφάλμα του μηχανήματος και όχι σε κακό χειρισμό από τον χρήστη, ανωμαλίες της ηλεκτρικής παροχής της ΔΕΗ, παρεμβάσεις από μη εξουσιοδοτημένα συνεργεία.

Αυτό βέβαια πιστοποιείται από τον έλεγχο του μηχανήματος. Που σημαίνει ότι το μηχάνημα πρέπει να επιστρέφεται στην εταιρεία μας και ο τεχνικός σύμβουλος θα κρίνει αν το μηχάνημα θα πρέπει να αλλαχτεί ή να επισκευαστεί.

Όσον αφορά την αντικατάσταση του μηχανήματος θα πρέπει το ελαττωματικό μηχάνημα να είναι σε πολύ καλή κατάσταση εξωτερικά (χωρίς γρατζουνιές), διαφορετικά θα αλλάζεται όλο το εσωτερικό μέρος του μηχανήματος και όχι το εξωτερικό.

Όταν το μηχάνημα είναι εκτός εγγύησης ή η βλάβη οφείλεται σε κακό χειρισμό έστω και εντός εγγύησης, το μηχάνημα επισκευάζεται αφού αξιολογηθεί η βλάβη και ενημερωθεί ο πελάτης για το κόστος. Εάν η βλάβη ξεπερνά το 50% της αξίας του μηχανήματος, ο καταναλωτής έχει την εναλλακτική λύση να το δώσει για απόσυρση και να επιλέξει την αγορά νέου προϊόντος με έκπτωση.

Όσον αφορά βλάβες που οφείλονται στις μπαταρίες των Model PAL, η εγγύηση καλύπτει μόνο 2 μήνες από την αγορά του μηχανήματος. Μετά την πάροδο των δύο μηνών η αντικατάσταση των μπαταριών χρεώνεται. Σε αυτή την περίπτωση το μηχάνημα είναι ασύμφορο να επιστρέφεται στην εταιρεία μας και να χρεώνεστε μεταφορικά, γι’ αυτό αρκεί να μας στείλετε την απόδειξη λιανικής.

Τα έξοδα αποστολής και παραλαβής των μηχανημάτων όσον αφορά την αντικατάσταση του μηχανήματος εντός του χρόνου εγγύησης βαρύνουν εμάς εφ’ όσον ο καταναλωτής επιστρέψει το μηχάνημα στο κατάστημα που το έχει αγοράσει και συνοδεύεται από δελτίο αποστολής του Dealer μας (θα επιλέξουμε από κοινού τον τρόπο αποστολής-μεταφορική ή Cοurier). Ως γνωστό, τα προϊόντα μας διέπονται από υψηλή ποιότητα κατασκευής και έχουμε ελάχιστα προβλήματα επισκευών.

Όσον αφορά προϊόντα που διαθέτουμε από την εταιρεία μας τα οποία εισάγονται από άλλους συνεργάτες μας και μεταπωλούνται από εμάς η εγγύηση καλύπτεται από τους ίδιους και σύμφωνα με τους όρους που συνοδεύουν το κάθε προϊόν.

After Sales Service

100% Ικανοποιημένοι

Εάν μας επιλέξετε

Κερδίστε μέχρι και70%

Σε επιλεγμένα προϊόντα

Γρήγορη αποστολή

Δωρεάν με αγορές άνω των 50 €

Επιστροφή 14 ημερών

Σε περίπτωση ανάκλησης

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Η μουσική σου Δική σου επιλογή Model THREE BT

Οποιοδήποτε ραδιόφωνο με ρολόι μπορεί να σας ξυπνήσει, αλλά μόνο το νέο Model Three BT της Tivoli Audio το κάνει απλά, κομψά, και με ήχο υψηλής πιστότητας…

100% Ικανοποιημένοι

Εάν μας επιλέξετε

Κερδίστε μέχρι και70%

Σε επιλεγμένα προϊόντα

Γρήγορη αποστολή

Δωρεάν με αγορές άνω των 50 €

Επιστροφή 14 ημερών

Σε περίπτωση ανάκλησης

οι ειδικοί... Apopsis Sound Team

Η εταιρεία μας έχει ειδικευτεί στα ηχητικά προϊόντα τα τελευταία 35 έτη. Το προσωπικό μας αποτελείται από εξειδικευμένα άτομα που αποτελούν την ομάδα υποστήριξης. Υπάρχει επιπλέον μια πολύ σωστή οργάνωση με τους σχεδιαστές, δημοσιογράφους τα περιοδικά κ.α.

Μαρία Βρέζα

Οικονομική διαχείριση

Σπούδασα λογιστική και ξένες γλώσσες. Δούλεψα ως γραμματέας διοίκησης. Εδώ και 30 χρόνια μαζί με το σύζυγό μου Πέτρο Γαβριηλίδη ασχολούμαστε με αντιπροσωπείες ηχητικών και Gadget προϊόντων.

Ιωάννης Γαβριηλίδης

Τμήμα πωλήσεων
Μπήκα στην οικογενειακή επιχείρηση μόλις 18 ετών. Παράλληλα σπούδασα δημοσιογραφία. Στο τμήμα πωλήσεων της εταιρείας μας συνεχίζω το έργο των γονιών μου προσθέτοντας καινοτόμους τρόπους πωλήσεων.

Ζωή Γαβρηλίδου

Δημιουργικό τμήμα

Ως το νεότερο μέλος της επιχείρησης, ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής, επιλέγω νεωτεριστικούς τρόπους προώθησης και διαφήμισης των προϊόντων. Παράλληλα ασχολούμαι με τη μουσική (Μονωδία, πιάνο, μουσική αγωγή στην προσχολική ηλικία).