Apopsis Sound

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Ανάκληση προϊόντος

Ανάκληση προϊόντος…

Α. Κίνδυνος ζημίας ή καταστροφής προϊόντων

Τα αποστελλόμενα προϊόντα καλύπτονται από ασφάλεια για ζημία ή απώλεια κατά τη μεταφορά. Η ισχύς της εν λόγω ασφάλειας παύει να υπάρχει από τη στιγμή της παράδοσης του προϊόντος στον πελάτη.

Β. Επιστροφές προϊόντων-υπαναχώρηση

Για την αποφυγή της δικής σας ταλαιπωρίας θα σας συνιστούσαμε να προσέχετε κατά τη στιγμή παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση του πωλούμενου προϊόντος και το άθικτο της συσκευασίας του, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα, όπως εσφαλμένη αποστολή προϊόντος, σπασμένο προϊόν, ελλιπή εξαρτήματα, κλπ. Επιστροφές των προϊόντων τα οποία έχουν πωληθεί μέσω της ιστοσελίδας του καταστήματος μας προβλέπονται στις ακόλουθες περιπτώσεις:

Σε περίπτωση εσφαλμένης αποστολής προϊόντος, η οποία θα οφείλεται στο κατάστημα ή στους προμηθευτές αυτού, ο πελάτης θα έχει δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή αυτού. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του να είναι άθικτη και να περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο. Στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα επιστροφής θα βαρύνουν το κατάστημα εφόσον χρησιμοποιήσετε την εταιρεία Courier που εκάστοτε συνεργαζόμαστε.

Επίσης, ο πελάτης θα έχει δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολογήτως και να επιστρέψει το προϊόν εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή αυτού, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Νόμο περί Προστασίας Καταναλωτών. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του να είναι άθικτη (κλειστή) και να περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο. Στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα επιστροφής θα βαρύνουν τον πελάτη. Στην περίπτωση που έχει δοθεί προκαταβολή, με οποιονδήποτε τρόπο πληρωμής, για μια παραγγελία που εμπεριέχει προϊόντα με κατάσταση διαθεσιμότητας “κατόπιν παραγγελίας” δεν θα υπάρχει το δικαίωμα υπαναχώρησης. Στις ανωτέρω περιπτώσεις, ο πελάτης θα φέρει την ευθύνη για την απώλεια ή τη χειροτέρευση των προϊόντων μέχρι την επιστροφή τους στην εταιρεία.

Γ. Ανήλικοι

Απαγορεύεται η χρήση της ιστοσελίδας από πρόσωπα τα οποία δεν έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους ή δεν έχουν από το νόμο την απαιτούμενη δικαιοπρακτική ικανότητα.

Δ. Γενικά περί όρων και προϋποθέσεων χρήσης

Εάν κάποιος από τους ανωτέρω όρους και προϋποθέσεις χρήσης κριθεί μη νόμιμος, άκυρος ή μη εκτελεστός, ο συγκεκριμένος όρος θα θεωρείται σα να μην έχει γραφεί, δίχως όμως να επηρεάζεται η εκτελεστότητα και εγκυρότητα των υπόλοιπων όρων. Το κατάστημα δύναται οποιαδήποτε στιγμή να τροποποιήσει οποιονδήποτε ή το σύνολο των όρων και προϋποθέσεων χρήσεως που περιλαμβάνονται στο παρόν και οι χρήστες θα θεωρείται ότι έχουν ειδοποιηθεί και ότι δεσμεύονται από τις αλλαγές από τη στιγμή που αυτές θα εμφανισθούν στην ιστοσελίδα του καταστήματος. Το κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή να διαγράψει υλικό της ιστοσελίδας οποιαδήποτε χρονική στιγμή κατά την αποκλειστική διακριτική της ευχέρεια.

Ε. Εφαρμοστέο δίκαιο

Οι εν λόγω όροι και προϋποθέσεις χρήσης καθώς και η χρήση αυτής της ιστοσελίδας θα διέπονται από τους νόμους της Ελλάδος. Αποκλειστικά αρμόδια για κάθε διαφορά που σχετίζεται με την παρούσα ιστοσελίδα είναι τα δικαστήρια των Θεσσαλονίκης.

"σημασία στην λεπτομέρεια"

Το καλύτερο ραδιόφωνο στον κόσμο

YouTube & Tivoli Audio

H Tivoli Audio δημιουργήθηκε για ένα σκοπό. Nα φέρει όμορφα σχεδιασμένα, απλό στη χρήση, υψηλής ποιότητας προϊόντα ήχου για τους καταναλωτές σε σωστή τιμή. Τα προϊόντα μας αντιπροσωπεύουν ένα επίπεδο ποιότητας ήχου και ταιριάζει και φινίρισμα που είναι απαράμιλλη στο εύρος τιμών τους. Κάθε προϊόν Tivoli Audio κατασκευάζεται στο δικό μας εργοστάσιο, το οποίο μας παρέχει εξαιρετικό ποιοτικό έλεγχο.

APOPSIS SOUND 35 χρόνια εμπειρίας

Παρακαλούμε περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας... και μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας αν έχετε ερωτήσεις...!!!

Το όνομα Tivoli Audio, η υπογραφή Henry Kloss και η εταιρεία μας Apopsis Sound εγγυόμαστε για την ποιότητα του “καλύτερου ραδιοφώνου στον κόσμο” και σας υποσχόμαστε εξαιρετικές ακροάσεις…

100% Ικανοποιημένοι

Εάν μας επιλέξετε

Κερδίστε μέχρι και 70%

Σε επιλεγμένα προϊόντα

Γρήγορη αποστολή

Δωρεάν με αγορές άνω των 50 €

Επιστροφή 14 ημερών

Σε περίπτωση ανάκλησης

οι ειδικοί... Apopsis Sound Team

Η εταιρεία μας έχει ειδικευτεί στα ηχητικά προϊόντα τα τελευταία 35 έτη. Το προσωπικό μας αποτελείται από εξειδικευμένα άτομα που αποτελούν την ομάδα υποστήριξης. Υπάρχει επιπλέον μια πολύ σωστή οργάνωση με τους σχεδιαστές, δημοσιογράφους τα περιοδικά κ.α.

Μαρία Βρέζα

Οικονομική διαχείριση

Σπούδασα λογιστική και ξένες γλώσσες. Δούλεψα ως γραμματέας διοίκησης. Εδώ και 30 χρόνια μαζί με το σύζυγό μου Πέτρο Γαβριηλίδη ασχολούμαστε με αντιπροσωπείες ηχητικών και Gadget προϊόντων.

Ιωάννης Γαβριηλίδης

Τμήμα πωλήσεων
Μπήκα στην οικογενειακή επιχείρηση μόλις 18 ετών. Παράλληλα σπούδασα δημοσιογραφία. Στο τμήμα πωλήσεων της εταιρείας μας συνεχίζω το έργο των γονιών μου προσθέτοντας καινοτόμους τρόπους πωλήσεων.

Ζωή Γαβρηλίδου

Δημιουργικό τμήμα

Ως το νεότερο μέλος της επιχείρησης, ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής, επιλέγω νεωτεριστικούς τρόπους προώθησης και διαφήμισης των προϊόντων. Παράλληλα ασχολούμαι με τη μουσική (Μονωδία, πιάνο, μουσική αγωγή στην προσχολική ηλικία).