Apopsis Sound

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Τα ΜΜΕ για το Model One

Το επιτραπέζιο ραδιόφωνο της Tivoli Audio το Model One είναι ένα ανθεκτικό, μονοφωνικό μοντέλο με υψηλή ποιότητα ήχου και λήψη που ανταγωνίζεται πολλούς δέκτες στην αγορά σήμερα.
Sound&Vision.

Είναι μία χαλαρωτική, αναλογική όαση που δείχνει το σεβασμό της για το παρελθόν. Το Model One είναι τόσο καλό και ευκρινές που το κάνει να ανήκει σε μουσείο.
Kevin Hunt, The Hartford Courant.

Το Model One… πιάνει σταθμούς που κανένα άλλο από τα ραδιόφωνα στο σπίτι μου μπορεί να πιάσει.
Paul Lehrman, MIX.

Το Model One ήταν ευχάριστο στο αυτί κατά την διάρκεια του τεστ σε ένα γραφείο γνωστό για την χαμηλή δυνατότητα λήψης. Έπαιξε το ίδιο καλά όσο και στο φιλικό προς την λήψη περιβάλλον του σπιτιού. Κλασική, τζαζ και ροκ. Μουσική με γεμάτο, καθαρό, και ικανοποιητικό, χωρίς τριγμούς ήχο.
US News and World Report.

Το Model One είναι το ποιο απλό ραδιόφωνο στην παγκόσμια αγορά. Ένα κουμπί για AM-FM-OFF ένα μεγάλο ποντεσιόμετρο και ένα ενσωματωμένο ηχείο σε μία ξύλινη καμπίνα. Αυτό είναι. Ο ήχος είναι τόσο καλός που δεν θα σας πειράξει που είναι μονοφωνικό.
Bill Howard, PC Magazine.

Δεν μπορούμε να νικήσουμε αυτό το εκπληκτικό μικρό ραδιόφωνο για την καλύτερη τιμή και απόδοση του ήχου όλων των σταθμών της Νέας Υόρκης, ακόμη και αν πληρώναμε πέντε φορές παραπάνω την τιμή του.
New York Daily News.

Ο Henry Kloss επιστρέφει με ένα πανέμορφο Set ελαφρώς μεγαλύτερο από ένα τούβλο, αλλά με ήχο τόσο σταθερό όσο ένας τόνος από τούβλα.
Delta Sky Magazine.

Ο ήχος είναι ολοκληρωτικά ικανοποιητικός και αξιόπιστος. Η παρουσίαση των FM είναι ισάξια με αυτή του δέκτη του σπιτιού μου. Η καμπίνα είναι πραγματικά γοητευτική και καλοφτιαγμένη.
Nick Triano, Geek. com Pick.

Αν ψάχνετε για το καλύτερο σε άκουσμα επιτραπέζιο ραδιόφωνο σε AM-FM που έχει φτιαχτεί ποτέ τότε πρέπει να δοκιμάσετε την τελευταία και καλύτερη εφεύρεση του Henry Kloss… To Model One.
MSNBC.

Ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες τοποθεσίες, το Tuner κάνει τίμια δουλειά πιάνοντας ακόμα και τα ποιο άστατα σήματα… το καντράν έχει μία εξαίρετη αίσθηση δίνοντας την δυνατότητα να κάνεις την επιλογή στους αγαπημένους σταθμούς όσο δύσκολο κι αν είναι.
David Dritsas, E Gear All Star Award.

Δεν μπορώ να βρω τίποτα κακό να πω γι’ αυτό το ραδιόφωνο… Είναι θαυμάσιο να ακούς όλο αυτό τον εκπληκτικό ήχο να διαχέεται μέσα από ένα τόσο μικρό γλυκό ραδιόφωνο.
Ken Reitz, Monitoring Times.

Και να που εδώ το Tivoli Audio λάμπει. Το Tivoli Audio μπορεί να συναγωνιστεί όχι μόνο κάποιο επιτραπέζιο ραδιόφωνο αλλά και ένα σύστημα ήχου πολύ πιο ακριβό.
Joel Shumer, The Audiophile Voice, Volume7.

Το Model One προσφέρει πλούσιο, θερμό και γενναιόδωρο ήχο, με μια διαύγεια και καθαρότητα που το κάνει ευχάριστο στην ακοή. Το κράτησα στο γραφείο μου.
Sam Tellig, Stereophile.

Το καινούριο ραδιόφωνο του Kloss δεν παίζει CD’s, αλλά μπορεί να γεμίσει ένα δωμάτιο τόσο καλά αν όχι καλύτερα όσο ένα ραδιόφωνο Bose Wave.
Eddie Medina, The Boston Globe.

Υπάρχει μια αφθονία και δυναμική στον ήχο του ραδιόφωνου αυτού που είναι δύσκολο να μην σας αρέσει… το Model One σε κάνει στα αλήθεια να το αποδεχθείς.
Andrew Everard, Gramophone.

Γι’ αυτήν την συνέντευξη ξόδεψα πολλές μέρες στο σπίτι χρησιμοποιώντας το ραδιόφωνο Tivoli Audio ως πηγή μουσικής για όλη τη μέρα σε μέρη του σπιτιού που είτε δεν μπορείς είτε δε θέλεις να έχεις ένα ολοκληρωμένο σύστημα ήχου, είναι απίθανο.
Gramophone.

Ο καλύτερος ήχος που θα βρείτε με Full ισχύ.
Nick Triano, Geek. com Pick.

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάποιος μπορεί να ακούσει τέτοιο ήχο από ένα μεγάφωνο 2,5″… Αν πραγματικά σας ενδιαφέρει ο αληθινός ήχος, αυτό το μικρό θαύμα είναι για εσάς.
Gary Krakow, MSNBC.

Αν μια φορά ακούσετε αυτό το μικρό-θαύμα, μπορεί να μην αφήσετε ποτέ το σπίτι σας χωρίς Model One.
Jonathan Takiff, Philadelphia Daily News.

Ένα από τα αγαπημένα μου ραδιόφωνα στην αγορά… ποιότητα ήχου Hi-End σε μία τόσο μικρή συσκευασία.
Corey Greenberg, WDTV-TV4, Detroit.

Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι με την ικανότητα του Model One στο να πιάνει σταθμούς που κανένας άλλος δέκτης στο σπίτι δεν μπορεί να πιάσει.
Rolling Stone.

Έχω ακούσει στερεοφωνικό σύστημα που κοστίζει πάνω από 1,000$ και δεν ακούγεται τόσο καλά.
Fred Kaplan, The Boston Globe.

Η Tivoli Audio κέρδισε τον διαγωνισμό του καλύτερου επιτραπέζιου ραδιοφώνου στην αγορά.
Fred Kaplan, Boston Glode.

Κάτι μεταξύ φουτουριστικού και ρετρό, το σασί του Tivoli Audio κρύβει ένα θαυματουργό σύστημα για ποιοτικές ράδιο-ακροάσεις.
Βασίλη Αντώναρου, Espresso.

Η ποιότητα κατασκευής και το φινίρισμα του Model One είναι ομολογουμένως υπεράνω κριτικής ενώ ο ήχος ο καλύτερος που έχουμε ποτέ ακούσει από επιτραπέζιο ραδιόφωνο. Δικαίως λοιπόν συμπεριλαμβάνεται στη μακρά λίστα των επιτευγμάτων του Henry Kloss.
Hi-Tech.

Όπως κάθε Cult προϊόν, το Model One της Tivoli Audio έχει αυτό το μοναδικό χάρισμα. Να γίνεται παντού θέμα συζήτησης. Αν αυτό δεν είναι επιτυχία, τότε τι είναι;
Σπύρος Κωστόπουλος, Digital Vision.

Το κομψό Model One, με το πολυτελές ξύλινο φινίρισμα και τον εξαιρετικό ήχο, μας μάγεψε από την πρώτη στιγμή που το βγάλαμε από την συσκευασία του και το βάλαμε σε λειτουργία. Είναι απλώς μοναδικό.
Digital Living.

Τηρεί τον πραγματικό ορισμό ενός ραδιόφωνου με τέλεια διαύγεια ήχου.
Νίκος Μήττας, BurnOut.

Reviews-Model One Platinum Series

Καθώς άκουγα από το δικό μου Model One θέλω να σας πω για το τι αισθάνθηκα για τα προϊόντα σας. Δεν είναι εγωιστικό να πω ότι είναι το καλύτερο!!
Ευχαριστημένος πελάτης, J. Palumbo.

Ο σύζυγος μου έλαβε φέτος ως δώρο ένα Model One από την Blitz Media αλλά το άρπαξα από αυτόν προτού το τοποθετήσει στο γραφείο του. Το λάτρεψα!! Το έχω μαζί μου στο στούντιο όλη την ημέρα. Όσον αφορά τον σύζυγο μου, του έδωσα το Bose μου στη θέση του.
Ευχαριστημένος πελάτης, Harvard MA.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση Ε-mail σας δεν θα δημοσιευθεί.