JAYS - HeadphonesΗ αποστολή μας ξεκίνησε στη Σουηδία σε μικρό εύρος, με παγκόσμιο στόχο να κάνουμε καλύτερες τις μουσικές εμπειρίες στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων. Οι άνθρωποι είναι, κατά κάποιον τρόπο, ίδιοι σε όλο τον κόσμο και προσπαθούν
να γίνουν καλύτεροι σε αυτό που κάνουν και εκεί που είναι.

Ο δικός μας τρόπος για να γίνουμε καλύτεροι είναι να κάνουμε αυτό ακριβώς
που κάνουμε, αναβαθμίζουμε την εμπειρία της φορητής μουσικής. Γνωρίζουμε
ότι οι χρήστες και οι φαν μας έχουν κάνει μια γενιά των JAYS, οι οποίοι ψάχνουν
και περιμένουν από εμάς το καλύτερο. Απλά γιατί μπορούμε, το κρατάμε απλό και ανακαλύπτουμε υψηλής τεχνολογίας σε μαύρο και σε λευκό, και σε οικονομικές τιμές, καινοτόμα προϊόντα με πολλά κερδισμένα βραβεία.
 
Πιστεύουμε ότι το χρώμα βρίσκεται βαθειά μέσα στην μουσική και όχι στην επιφάνεια. Αφού σχεδιάζουμε τα δικά μας Design, δεν χρειάζεται να τα κρύψουμε. Η απλότητα και η ποιότητα είναι πάντα στην μόδα και τρέφουμε μεγάλη αγάπη για την μουσική, τέχνη και καινοτομία. Η τεχνολογία είναι ο λόγος για να το κάνουμε ανθρώπινο.

Αυτός είναι ο τρόπος να περάσουμε το όνειρο μας στους χρήστες μας, βάζοντας νέα στάνταρ στο τι να περιμένεις όταν περιμένεις κάτι καλύτερο. Όπως όλα τα καλά πράγματα, έχουμε ακόμα να δώσουμε πολλά, αλλά έχουμε προχωρήσει
πολύ σε λίγο καιρό. Θα θέλαμε να προχωρήσουμε μαζί, λέγοντας μας ότι είμαστε σωστοί. Αφού χωρίς εσάς, δεν θα υπήρχε τίποτα.

Official Web Site: www.jays.se

     

The c-JAYS   The t-JAYS   The a-JAYS One+   The v-JAYS

     
Τα ακουστικά c-JAYS χρησιμοποιεί
τα Elastic Multi Layer (EML) ηχεία
που μεταφέρουν έναν κρυστάλλινο, καθαρό, ισορροπημένο ήχο με εξαιρετικά λεπτομερές ψηλές, πλούσιους μεσαίους τόνου και
δυνατό μπάσο.

Τα c-JAYS είναι λεπτά και ελαφριά
με το προνόμιο να επεκτείνονται, κατασκευασμένο από σκληρό υαλοβάμβακα και ενισχυμένο νάιλον. Ο συμπτυσσόμενος σκελετός βοηθάει στην ευελιξία και εργονομία.

Τα c-JAYS είναι τα πρώτα στην
αγορά με δυνατότητα αλλαγής των μαξιλαριών και έχει κερδίσει πολλά βραβεία, συμπεριλαμβανομένου και
του Καλύτερου Αξεσουάρ για iPod
του MacWorld για το 2009.
 
Tα ακουστικά t-JAYS έχουν κατασκευαστεί ειδικά για να παρέχουν την καλύτερη άνεση είτε για να τα χρησιμοποιείτε για μία ώρα ή και για
να απολαμβάνεται την μουσική σας
όλη την μέρα.

Από μήνα σε μήνα τα αξιόπιστα ακουστικά μας μεταφέρουν υψηλής ποιότητας ήχο, προσφέροντας λεπτομερείς απόδοση και ευρέα ηχητική σκηνή-και όλα μέσα από
το λεπτό Design του.

Ο συνδυασμός του ήχου και του Design του t-JAYS το κάνουν ένα από τα πιο άνετα και εργονομικά ακουστικά στην αγορά παρά το μεγάλο και δυνατό ηχείο 10mm.
 
Στα a-JAYS One+ προσθέσαμε ένα Remote με ενσωματωμένο μικρόφωνο για να ελέγχετε τις συνομιλίες σας και την μουσική σας από το κινητό σας τηλέφωνο.

Είναι βελτιστοποιημένα για κινητά Android αλλά δουλεύουν τέλεια σε κινητά Windows σαν το Nokia Lumia και όλες τις συσκευές Apple iOS. Παίρνετε τον ίδιο ήχο όπως έχει και το a-JAYS One και τα ειδικά καλώδια που δεν μπερδεύονται.

Εκτός αυτών, μπορείτε ελέγξετε το Play-Pause, Answer-Hang up και με το δωρεάν App για Android της JAYS σας παρέχονται περισσότερες λειτουργίες. Κατεβάστε την και πάρτε μια καινούρια εμπειρία.
 
Τα v-JAYS έχουν σχεδιαστεί για την μάξιμουμ μουσική απόλαυση. Τα ηχεία μεταφέρουν βαθύ μπάσο χωρίς να χάνονται οι άλλες συχνότητες, δηλαδή τις μικρές λεπτομέρειες που χάνονται σε άλλα ακουστικά.

Ήρθε η στιγμή να θυμηθείτε τι αγαπάτε στην μουσική που ακούτε, είτε ακούτε Rock, RnB ή ηλεκτρονική θα νιώθετε το Beat.

Τα v-JAYS ζυγίζουν μόνο 59 γραμμάρια και έτσι είναι τα πιο ελαφριά στην κλάση τους. Το αποτέλεσμα είναι ένας φορητός, υψηλής ευκρίνειας ήχος σε μεσαία τιμή.

   


Μπορείτε να μας επισκέπτεστε στις νέες εγκαταστάσεις της Apopsis Sound...


Πλήρης εκθεσιακός χώρος.
Εύκολη πρόσβαση από τον περιφερειακό.
Άνετο Parking!!
 Ώρες λειτουργίας του καταστήματος: Δευτέρα εώς Παρασκευή από τις 9:00 εώς 14:00 είτε με ραντεβού.
Κάντε κλικ εδώ για να δείτε που και πως θα μας βρείτε...

Ετεοκλέους 41 Χαριλάου 542 50 • Θεσσαλονίκη • Τηλ&Fax: +30 2310 322155 • E-mail: sales@tivoliaudio.com.gr • Site: www.apopsissound.gr


Επιστροφή...