Beyer Dynamic - Hi-Fi Audio Stereo Headphone  Η σειρά των ακουστικών της Beyer Dynamic για Consumer χρήση περιλαμβάνει πάνω από είκοσι μοντέλα κάποια από τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν κυρίως σε εσωτερικούς χώρους ενώ υπάρχουν αρκετά για μεικτή χρήση
(μπορούν να φορεθούν και έξω) ενώ δεν λείπουν, φυσικά, και τα IN-EAR για τους απαιτητικούς χρήστες προσωπικών Media Players.

Από τα διαθέσιμα μοντέλα ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το κορυφαίο Τ1, ημι–ανοικτού τύπου με μαγνητικό σύστημα του οποίου η ροή ξεπερνά το 1Τ και απόκριση από τα 5Hz μέχρι τα 50kHz, το ασύρματο σύστημα RSX-700TV με εμβέλεια 20 μέτρων καθώς επίσης και το MMX-101iE ένα IN-EAR ακουστικό συμβατό με iPhone αλλά και με συστήματα VoIP (όπως είναι το Skype).
 
Η Beyer Dynamic προσφέρει, ακόμη, έναν ενισχυτή ακουστικών (A1) καθώς επίσης και τρία προϊόντα για όσους θέλουν να απολαύσουν πολυκαναλικό ήχο 5.1 μέσω ακουστικών.

Τα προϊόντα αυτά είναι το H1, ένας ενισχυτής-επεξεργαστής o οποίος προσφέρει αποκωδικοποίηση και εικονικό Surround από όλα τα δημοφιλή φορμά, το Headzone Home HZ ένα Bundle του H1 με ένα DT 880 HZ καθώς και το Headzone Home HT ένα σύστημα που προσφέρει εκτός του εικονικού Surround και Head Tracking βασισμένο-προφανώς-στην τεχνολογία του επαγγελματικού Headzone Pro το οποίο απευθύνεται σε όσους θέλουν να κάνουν πολυκαναλικό μόνιτορινγκ.

Official Web Site: www.beyerdynamic.de

     

DT 990   DTX 300p   Sonic Emotion   Head Tracking

     
Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που η Beyer Dynamic ανακοίνωσε την κυκλοφορία των High End ακουστικών της T1, ή Tesla 1.

Φέτος, η εταιρεία αποφάσισε να ρίξει τον πήχη, παρουσιάζοντας τα DT 990. Ένα αναμφισβήτητα ποιοτικό ζεύγος ακουστικών, που όμως απευθύνεται σε όσους θέλουν να ακούν με αξιώσεις τον ήχο του φορητού τους Player.

Από πλευράς υλικών, γίνεται χρήση ανοξείδωτου ατσαλιού για το στεφάνι, αλουμινίου για το σασί των μεγαφώνων και καλής ποιότητας πλαστικών μερών. Επιπλέον, τα DT 990 υπόσχονται επαρκή μόνωση από τους εξωτερικούς θορύβους.

 
Ένα νέο σετ ακουστικών από την Βeyerdynamic έρχεται να αγκαλιάσει το αυτί σας. Το DTX 300p, που σχεδιάστηκε για τους χρήστες «ταμπλετών», ενώ ασφαλώς μπορεί με άνεση να συνοδεύσει λοιπές φορητές συσκευές.

Λόγος για τα υλικά κατασκευής και την άνεση δε χρειάζεται να γίνει εκεί όπου υπογράφει η Beyer Dynamic, ενώ έμφαση δόθηκε και στην εργονομία, μιας και τα ακουστικά μπορούν να διπλώσουν και να μεταφερθούν εύκολα. Αναμένονται τον Ιανουάριο και θα είναι διαθέσιμα σε δύο χρώματα, λευκό και μαύρο.
 
Tο σύστημα των Sonic Emotion-Beyer Dynamic λειτουργεί και λειτουργεί άψογα.

Όχι μόνο είναι σε θέση να δημιουργήσει μια πολύ καλή εικόνα έξω από το κεφάλι του ακροατή, με σημαντική ακρίβεια στις θέσεις των πηγών και όχι μια ασαφή "Ambient" μάζα αλλά η λειτουργία του είναι διαφανής και ουδέτερη, γεγονός που εξασφαλίζει ότι οι ακροάσεις είναι πραγματικά ξεκούραστες.

Eίναι μια λύση που δεν αφορά μόνο τον μηχανικό ήχου που θέλει να ψαχτεί στο θέμα των εικονικών χώρων αλλά και τον απαιτητικό ακροατή πολυκαναλικού υλικού.
 
Η τεχνολογία Head Tracking χρησιμοποιεί έναν σύστημα ανίχνευσης της θέσης του κεφαλιού το οποίο χρησιμοποιεί υπερήχους και επιτρέπει στο Headzone να "μετακινεί" την εικόνα ανάλογα.

Τέλος, ένας Virtual χώρος θα
πρέπει να έχει ελεγχόμενα βασικά χαρακτηριστικά, όπως το μέγεθος, η απόσταση και η θέση των εικονικών ηχείων και η αντήχηση.

Οι ρυθμίσεις αυτές περιλαμβάνονται στο λογισμικό που συνοδεύει το Headzone Pro και επιτρέπουν στον χρήστη να προσαρμόσει την ακουστική του εικονικού χώρο στις προτιμήσεις του.

   


Μπορείτε να μας επισκέπτεστε στις νέες εγκαταστάσεις της Apopsis Sound...


Πλήρης εκθεσιακός χώρος.
Εύκολη πρόσβαση από τον περιφερειακό.
Άνετο Parking!!
 Ώρες λειτουργίας του καταστήματος: Δευτέρα εώς Παρασκευή από τις 9:00 εώς 14:00 είτε με ραντεβού.
Κάντε κλικ εδώ για να δείτε που και πως θα μας βρείτε...

Ετεοκλέους 41 Χαριλάου 542 50 Θεσσαλονίκη Τηλ&Fax: +30 2310 322155 E-mail: sales@tivoliaudio.com.gr Site: www.apopsissound.gr


Επιστροφή...