Apopsis Sound

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Αλλαγές και επιστροφές

Αλλαγές & επιστροφές…

Α. Κίνδυνος ζημίας ή καταστροφής προϊόντων

Τα αποστελλόμενα προϊόντα καλύπτονται από ασφάλεια για ζημία ή απώλεια κατά τη μεταφορά. Η ισχύς της εν λόγω ασφάλειας παύει να υπάρχει από τη στιγμή της παράδοσης του προϊόντος στον πελάτη.

Β. Επιστροφές προϊόντων-υπαναχώρηση

 Για την αποφυγή της δικής σας ταλαιπωρίας θα σας συνιστούσαμε να προσέχετε κατά τη στιγμή παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση του πωλούμενου προϊόντος και το άθικτο της συσκευασίας του, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα, όπως εσφαλμένη αποστολή προϊόντος, σπασμένο προϊόν, ελλιπή εξαρτήματα, κλπ. Επιστροφές των προϊόντων τα οποία έχουν πωληθεί μέσω της ιστοσελίδας του καταστήματος μας προβλέπονται στις ακόλουθες περιπτώσεις:

Σε περίπτωση εσφαλμένης αποστολής προϊόντος, η οποία θα οφείλεται στο κατάστημα ή στους προμηθευτές αυτού, ο πελάτης θα έχει δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή αυτού. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του να είναι άθικτη και να περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο. Στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα επιστροφής θα βαρύνουν το κατάστημα εφόσον χρησιμοποιήσετε την εταιρεία Courier που εκάστοτε συνεργαζόμαστε.

Επίσης, ο πελάτης θα έχει δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολογήτως και να επιστρέψει το προϊόν εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή αυτού, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Νόμο περί Προστασίας Καταναλωτών. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του να είναι άθικτη (κλειστή) και να περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο. Στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα επιστροφής θα βαρύνουν τον πελάτη. Στην περίπτωση που έχει δοθεί προκαταβολή, με οποιονδήποτε τρόπο πληρωμής, για μια παραγγελία που εμπεριέχει προϊόντα με κατάσταση διαθεσιμότητας “κατόπιν παραγγελίας” δεν θα υπάρχει το δικαίωμα υπαναχώρησης. Στις ανωτέρω περιπτώσεις, ο πελάτης θα φέρει την ευθύνη για την απώλεια ή τη χειροτέρευση των προϊόντων μέχρι την επιστροφή τους στην εταιρεία.

Δ. Ανήλικοι

Απαγορεύεται η χρήση της ιστοσελίδας από πρόσωπα τα οποία δεν έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους ή δεν έχουν από το νόμο την απαιτούμενη δικαιοπρακτική ικανότητα.

Ε. Γενικά περί όρων και προϋποθέσεων χρήσης

 Εάν κάποιος από τους ανωτέρω όρους και προϋποθέσεις χρήσης κριθεί μη νόμιμος, άκυρος ή μη εκτελεστός, ο συγκεκριμένος όρος θα θεωρείται σα να μην έχει γραφεί, δίχως όμως να επηρεάζεται η εκτελεστότητα και εγκυρότητα των υπόλοιπων όρων. Το κατάστημα δύναται οποιαδήποτε στιγμή να τροποποιήσει οποιονδήποτε ή το σύνολο των όρων και προϋποθέσεων χρήσεως που περιλαμβάνονται στο παρόν και οι χρήστες θα θεωρείται ότι έχουν ειδοποιηθεί και ότι δεσμεύονται από τις αλλαγές από τη στιγμή που αυτές θα εμφανισθούν στην ιστοσελίδα του καταστήματος. Το κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή να διαγράψει υλικό της ιστοσελίδας οποιαδήποτε χρονική στιγμή κατά την αποκλειστική διακριτική της ευχέρεια.

Ζ. Εφαρμοστέο δίκαιο

Οι εν λόγω όροι και προϋποθέσεις χρήσης καθώς και η χρήση αυτής της ιστοσελίδας θα διέπονται από τους νόμους της Ελλάδος. Αποκλειστικά αρμόδια για κάθε διαφορά που σχετίζεται με την παρούσα ιστοσελίδα είναι τα δικαστήρια των Θεσσαλονίκης.

100% ασφάλεια πληρωμής

100% Ικανοποιημένοι

Εάν μας επιλέξετε

Κερδίστε μέχρι και 70%

Σε επιλεγμένα προϊόντα

Γρήγορη αποστολή

Δωρεάν με αγορές άνω των 50 €

Επιστροφή 14 ημερών

Σε περίπτωση ανάκλησης

APOPSIS SOUND 35 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

TO NEO E-SHOP ΤΗΣ APOPSIS SOUND

Άμεση και φιλική εξυπηρέτηση με νέες ιδέες...!!!

H APOPSIS SOUND διαθέτει ολοκληρωμένες λύσεις επαγγελματικού αλλά και Hi-Fi ήχου για τον ερασιτέχνη, τον μουσικό, τον ηχολήπτη, τον παραγωγό, όλους τούς λάτρεις του ήχου με τιμές πλήρως ανταγωνιστικές στην Ευρωπαική αγορά. Πάντα και μόνο από επώνυμες φίρμες…

missionbaner-0

MISSION

Ηχεία

Από την ίδρυση του το 1977, ο θρυλικός βρετανικός κατασκευαστής ηχείων Mission φημίζεται για την παροχή συναρπαστικής μουσικότητας σε προσιτές τιμές. Όλες οι σειρές της εταιρείας συνεχίζουν αυτή την κληρονομιά, κερδίζοντας εξαιρετικές κριτικές και μια εντυπωσιακή συλλογή βραβείων στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε όλο τον κόσμο.

senbaner-0

SENNHEISER

Ακουστικά

Η Sennheiser προσφέρει μια σειρά από μοντέλα στο αυτί, από υπερσύγχρονα Αudiophile μέχρι σπορ μοντέλα ανθεκτικά στο νερό. Υπάρχουν επίσης Bluetooth® ή ενσύρματα ακουστικά με ενσωματωμένα τηλεχειριστήρια, τα οποία είναι ιδανικά για την ηχητική αναβάθμιση του Smartphone σας.

baner gen-339

GENEVA LAB

Ηχοσυστήματα

Με το πάτημα ενός κουμπιού, μπορείτε να ρυθμίσετε την ακουστική του Geneva Cinema+ ώστε να ταιριάζει με αυτό που παρακολουθείτε. Ο όγκος του υπογούφερ είναι ρυθμιζόμενος σε όλες τις λειτουργίες ήχου

yamahabaner-0

ΥΑΜΑΗΑ

Hi-Fi

Εμείς στη Yamaha θέλουμε να εμπνεύσουμε το πάθος των ανθρώπων και να τους βοηθήσουμε να κάνουν ένα βήμα προς τα εμπρός για να εκφράσουν την ατομικότητα, το συναίσθημα και τη δημιουργικότητά τους.

bosebaner-0

BOSE PRO

Ηχεία

Τα νέα μοντέλα της BOSE προσφέρουν θρυλική οριζόντια κάλυψη 180 μοιρών, απαράμιλλη ευκρίνεια και τονική ισορροπία, καθώς και εκτεταμένη απόκριση μπάσων με μοναδικό σχεδιασμό Woofer RaceTrack.

hercbaner-0

HERCULES

Controllers

Εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια, αξιοποιώντας τις ρίζες του στον αναλογικό ήχο, η Hercules αφιερώνει την ενέργειά του στο σχεδιασμό ηχητικών λύσεων για ανθρώπους που αγαπούν τη μουσική - όπως και εσείς!

alpinebaner-0

ALPINE

Car Hi-Fi

Ήχος στο αυτοκίνητο με ποιότητα Hi-End και συστήματα πλοήγησης αποκλειστικά σχεδιασμένα σχεδόν για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων σε προσιτές τιμές.

jblbaner-44

JBL

Ακουστικά

Δεν έχει σημασία το στυλ, τα  ακουστικά JBL θα σας καλύψουν! Η μουσική είναι μια εμπειρία και JBL προσφέρει ασυμβίβαστο ήχο με ενσύρματη και ασύρματη τεχνολογία που αποδίδει τέλεια ακόμα και εν κινήσει!

μοντέρνα τεχνολογία και ρετρό σχέδιο

Μα γιατί η ποιότητα είναι τόσο υψηλή; ...εάν δεν το ακούσετε δεν θα το καταλάβετε...!!!

Εάν το ραδιόφωνο είναι κάτι σημαντικό στη ζωή σας, ένας αξιόπιστος σύντροφος στη δουλειά, στις στιγμές σας χαλάρωσης ή στις ώρες διαβάσματος, θα βρίσκατε το νέο επιτραπέζιο ραδιόφωνο Model One του Henry Kloss ακαταμάχητο.

5/5

Tivoli Audio

5/5

Όμορφο & τολμηρό

5/5

Όλα όσα χρειάζεστε

5/5

Έξυπνο ραδιόφωνο

100% Ικανοποιημένοι

Εάν μας επιλέξετε

Κερδίστε μέχρι και 70%

Σε επιλεγμένα προϊόντα

Γρήγορη αποστολή

Δωρεάν με αγορές άνω των 50 €

Επιστροφή 14 ημερών

Σε περίπτωση ανάκλησης

οι ειδικοί... Apopsis Sound Team

Η εταιρεία μας έχει ειδικευτεί στα ηχητικά προϊόντα τα τελευταία 35 έτη. Το προσωπικό μας αποτελείται από εξειδικευμένα άτομα που αποτελούν την ομάδα υποστήριξης. Υπάρχει επιπλέον μια πολύ σωστή οργάνωση με τους σχεδιαστές, δημοσιογράφους τα περιοδικά κ.α.

Μαρία Βρέζα

Οικονομική διαχείριση

Σπούδασα λογιστική και ξένες γλώσσες. Δούλεψα ως γραμματέας διοίκησης. Εδώ και 30 χρόνια μαζί με το σύζυγό μου Πέτρο Γαβριηλίδη ασχολούμαστε με αντιπροσωπείες ηχητικών και Gadget προϊόντων.

Ιωάννης Γαβριηλίδης

Τμήμα πωλήσεων
Μπήκα στην οικογενειακή επιχείρηση μόλις 18 ετών. Παράλληλα σπούδασα δημοσιογραφία. Στο τμήμα πωλήσεων της εταιρείας μας συνεχίζω το έργο των γονιών μου προσθέτοντας καινοτόμους τρόπους πωλήσεων.

Ζωή Γαβρηλίδου

Δημιουργικό τμήμα

Ως το νεότερο μέλος της επιχείρησης, ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής, επιλέγω νεωτεριστικούς τρόπους προώθησης και διαφήμισης των προϊόντων. Παράλληλα ασχολούμαι με τη μουσική (Μονωδία, πιάνο, μουσική αγωγή στην προσχολική ηλικία).