Apopsis Sound

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Λίγα λόγια για την εταιρεία μας

Λίγα λόγια για την εταιρεία μας…

Η εταιρεία μας Apopsis Sound έχει ειδικευτεί στα ηχητικά προϊόντα τα τελευταία 35 έτη.

Είμαστε αντιπρόσωποι πολλών επώνυμων προϊόντων. Εντούτοις, εδώ και 17 χρόνια το μεγαλύτερο μέρος της εργασίας μας γίνεται από τα προϊόντα της Tivoli Audio για τα οποία είμαστε οι αποκλειστικοί αντιπρόσωποι για Ελλάδα και Κύπρο. Η Tivoli Audio είναι επίσης το εμπορικό σήμα που μας έφερε στις πρώτες θέσεις της ελληνικής αγοράς στα ηχητικά προϊόντα.

Η ενασχόληση με την Tivoli Audio μας βοήθησε να ανακαλύψουμε νέους συνεργάτες και όχι μόνο σε καταστήματα ηχητικών συσκευών. Έχουμε συνεργαστεί με όλες τις μεγάλες αλυσίδες του ηλεκτρικού εξοπλισμού και επίσης με όλα τα παραδοσιακά ηχητικά καταστήματα και Design Shops και ειδών δώρων στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Η επιχείρησή μας βρίσκεται στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης. Το προσωπικό μας αποτελείται από εξειδικευμένα άτομα που αποτελούν την ομάδα υποστήριξης της επιχείρησης. Υπάρχει επιπλέον μια πολύ σωστή οργάνωση με τα Graphics, τους σχεδιαστές, τους δημοσιογράφους και τα περιοδικά κ.α.

Η εταιρεία μας φημίζεται για την υποστήριξη και το After Sales Service που παρέχει σε όλους τους καταναλωτές των προϊόντων μας. H ενημερωμένη και συχνά ανανεώσιμη ιστοσελίδα μας (www.apopsissound.gr), βοηθά τον καταναλωτή και τους Dealer να λύσουν όλες τους τις απορίες και να επιλέξουν σωστά το προϊόν που τους ενδιαφέρει.

Τα προϊόντα που επιλέγουμε και επιλέξαμε κατά καιρούς είναι  ποιοτικά, επώνυμα, Gadget και έχουν την ίδια φιλοσοφία και πολιτική προώθησης.

Συχνά βγάζουμε προσφορές στα εμπορεύματά μας και μπορείτε να ενημερώνεστε είτε από την ιστοσελίδα μας www.apopsisound.gr  είτε ακολουθώντας μας στο facebook

https://www.facebook.com/ApopsisSound/?fref=ts ‘ή στο Instagram

Πέτρος Γαβριηλίδης
Εμπορικός Διευθυντής

35 χρόνια εμπειρίας

100% Ικανοποιημένοι

Εάν μας επιλέξετε

Κερδίστε μέχρι και 70%

Σε επιλεγμένα προϊόντα

Γρήγορη αποστολή

Δωρεάν με αγορές άνω των 50 €

Επιστροφή 14 ημερών

Σε περίπτωση ανάκλησης

APOPSIS SOUND 35 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

APOPSIS SOUND.GR

35 χρόνια εμπειρίας στα ηχητικά προϊόντα...!!!

Η εταιρεία μας Apopsis Sound εδώ και 35 χρόνια ασχολείται αποκλειστικά με την εισαγωγή και εμπορεία ηχητικών κυρίως προϊόντων. Κατά καιρούς έχουμε αντιπροσωπεύσει επώνυμες κατασκευαστικές εταιρείες στο χώρο του ήχου, και επιλέξαμε να εισάγουμε πάντα προϊόντα εκλεκτής ποιότητας…

Music System Home

900 850 / Music System

Αλλάξτε τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζετε τον ήχο στο σπίτι σας με το Music System Home

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Model Pal-iPal

239 199 / Pal-iPal

Το μικρό στολίδι της τεχνολογίας!! Έχετε ποτέ ευχηθεί να απολαμβάνετε τον ήχο του Model One σαν φορητό; Μπορείτε λοιπόν, αν έχετε ένα PAL η iPAL.

Model One ΒΤ

279 249 / Model One BT

Λειτουργικά είναι το ίδιο όπως όλα τα γνωστά ραδιόφωνα Μοdel One της Tivoli, όμως διαθέτει και Bluetooth.

100% Ικανοποιημένοι

Εάν μας επιλέξετε

Κερδίστε μέχρι και 70%

Σε επιλεγμένα προϊόντα

Γρήγορη αποστολή

Δωρεάν με αγορές άνω των 50 €

Επιστροφή 14 ημερών

Σε περίπτωση ανάκλησης

οι ειδικοί... Apopsis Sound Team

Η εταιρεία μας έχει ειδικευτεί στα ηχητικά προϊόντα τα τελευταία 35 έτη. Το προσωπικό μας αποτελείται από εξειδικευμένα άτομα που αποτελούν την ομάδα υποστήριξης. Υπάρχει επιπλέον μια πολύ σωστή οργάνωση με τους σχεδιαστές, δημοσιογράφους τα περιοδικά κ.α.

Μαρία Βρέζα

Οικονομική διαχείριση

Σπούδασα λογιστική και ξένες γλώσσες. Δούλεψα ως γραμματέας διοίκησης. Εδώ και 30 χρόνια μαζί με το σύζυγό μου Πέτρο Γαβριηλίδη ασχολούμαστε με αντιπροσωπείες ηχητικών και Gadget προϊόντων.

Ιωάννης Γαβριηλίδης

Τμήμα πωλήσεων
Μπήκα στην οικογενειακή επιχείρηση μόλις 18 ετών. Παράλληλα σπούδασα δημοσιογραφία. Στο τμήμα πωλήσεων της εταιρείας μας συνεχίζω το έργο των γονιών μου προσθέτοντας καινοτόμους τρόπους πωλήσεων.

Ζωή Γαβρηλίδου

Δημιουργικό τμήμα

Ως το νεότερο μέλος της επιχείρησης, ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής, επιλέγω νεωτεριστικούς τρόπους προώθησης και διαφήμισης των προϊόντων. Παράλληλα ασχολούμαι με τη μουσική (Μονωδία, πιάνο, μουσική αγωγή στην προσχολική ηλικία).